Avond coaching nu beschikbaar in het Westland

Home / Blog / Avond coaching nu beschikbaar in het Westland
Avond coaching nu beschikbaar in het Westland

Avond coaching is, op veler verzoek, nu ook een optie bij Crealize Coaching Westland. Veel mensen hebben te maken met werk of school en geven aan avond coaching prettig te vinden en zo geen werkdag of schooldag kost. Weer een reden minder om de coaching nog langer uit te stellen.

Dus op veler verzoek kan men avond coaching boeken tot 20.00 uur in de avond en overdag vanaf 10.00. Avond coaching kost dit jaar nog hetzelfde als coaching overdag, het kost dus ook nog niets extra.

Sommige mensen vinden het ook fijner om ’s avonds gecoacht te worden omdat ze dan even niet met het hoofd bij het werk of school zijn. Anderen vinden het weer prettiger voor de discretie, om niets te hoeven toelichten om vrij te krijgen voor wat ondersteuning. We doen de coaching ook in de avond hier bij ons of in jouw eigen situatie. Jij kiest wat je prettig vindt en waar je behoefte aan hebt.

We zijn nu hard aan het werk om ook online coaching aan te bieden. We zijn de technische voorzieningen aan het afronden waarna we via een grote online aanbieder van coaching, via webcam ook coachen. Dit maakt de drempel voor velen nog lager om even wat begeleiding in te zetten. Op alle fronten zijn we aan het werk om meer mensen in de mogelijk te stellen om gecoacht te worden.

Ook de tijden kunnen nu geen factor meer zijn om coaching nog langer uit te stellen. Bel of mail ons voor een afspraak: info@crealize.nl

Wil je meer weten over onze coaching? Kijk dan hier:

ADHD Coach in het Westland

Depressie Coach in het Westland

Tot snel bij Crealize Coaching Westland!

en_USEnglish
× Wil je liever contact via Whatsapp?