Lekker in je Vel dag – 31 maart – Monster

Home / Blog / Lekker in je Vel dag – 31 maart – Monster
Lekker in je Vel dag – 31 maart – Monster

Onze feestelijke opening, samen met andere ondernemers maken we er een doe en beleef dag van waarbij je kunt proeven, proberen en leren van mensen die hun passie met je willen delen.

Bij een aantal deelnemers zijn waren te koop die ofwel zelfgemaakt zijn of wel van biologische afkomst. Hierbij kun je denken aan verzorgingsproducten, kruiden, olie en basisproducten.

Je kunt kennismaken met het zelf maken van verzorgingsproducten en met anderen die hierin geïnteresseerd zijn. Ook voor de kleintjes is er van alles te doen.

Er zullen een aantal lezingen zijn met waarbij lichamelijke en geestelijke gezondheid een terugkerend thema zullen zijn.

Michel van Crealize legt uit hoe herstelgerichte zorg anders is dan reguliere zorg en waarom dit zoveel beter werkt. Ook heeft hij tips over herstel bij een dip of depressie en aandachtsproblemen en legt uit waarom deze werken. Je kunt hem deze dag al je vragen stellen over herstel bij elk psychisch probleem en gevolgen daarvan en over het zorgen voor of leven met iemand met psychische problematiek.

Monique van Detox Westland zal wat vertellen over aroma-therapie en het nut van ontgiften. Zij is een grote bron van kennis op het gebied van voedingsmiddelen en ontgiften en wil deze dag haar kennis met je delen!

Het lezingen programma:

en_USEnglish
× Wil je liever contact via Whatsapp?