Coach zonder wachtlijst dus meteen geholpen

Home / Blog / Coach zonder wachtlijst dus meteen geholpen
Coach zonder wachtlijst dus meteen geholpen

Coach zonder wachtlijst en meteen geholpen, in het Westland dus lekker dichtbij. Omdat je de coaching zelf betaalt, hebben wij minder last van wachtlijsten. Vaak kan je meteen dezelfde week terecht en anders de week er vlak na. Dit is voor ons essentieel voor goede resultaten. Waarom?

Voor succesvolle coaching is het belangrijk dat de wil er is om er wat aan te doen. Dus precies op het moment dat jij hulp vraagt. Dagen of weken later is er vaak nog meer gebeurd maar verandert er ook wat in onze zin om er aan te werken. We vervallen weer in onze gebruikelijke gewoontes om zaken te vermijden en kunnen het zo nog weer even uithouden.

Ijzer smeedt men als het heet is. En als het water aan de lippen staat is de bereidheid groot om nieuwe inzichten op te doen en andere keuzes te maken.

Dus wat heb je liever? Je verzekering betaalt maar je moet 3 tot 6 maanden wachten? Waarbij er vaak sprake is van geheel of gedeeltelijk eigen risico. Voor datzelfde bedrag boek je bij ons meteen gegarandeerd resultaten. Voor 300 tot 500 euro per traject (het gemiddelde bedrag voor coaching van al onze cliënten), heb je een compleet ander leven met meer vrijheid en overzicht.

Ook het lange wachten is geen reden meer om coaching nog langer uit te stellen. Bel of mail ons voor een afspraak: info@crealize.nl

Wil je meer weten over onze coaching? Kijk dan hier:

ADHD Coach in het Westland

Depressie Coach in het Westland

Tot snel bij Crealize Coaching Westland!

nl_NLNederlands
× Wil je liever contact via Whatsapp?